NaztysBunny.blogg.se

Jag bloggar på http://naztysbunny.blogg.se igen, bloggarna är i princip identiska men mina inlägg kommer hamna där i framtiden, så gå in där istället sötnosar :)

En bikini


Vilken färg tycker ni att den här bikinin är snyggast i?


Silikontuttar!

Vad tycker ni egentligen om silikon? Jag känner mig väldigt delad om det, ibland får jag för mig att jag vill skaffa mig lite större bröst och ibland känner jag att jag aldrig i livet skulle göra det. Det känns som att det inte är någon big deal idag, att vem som helst gör det. Förr var det mer kändisar man såg det på. Eller så är det bara det att folk vågar erkänna att dom har silikon idag, att man inte tycker att det är något konstigt utan lika vanligt som om man går och gör en ansiktbehandling. Okej inte riktigt, men jag vet i alla fall minst 3 st bara i lilla Norrtälje som har opererat in silikon, och det finns säkert fler som jag inte vet om.

Skulle ni kunna skaffa silikon? Kan man amma osv som vanligt sen när man får barn?


Designutlottning

Den här designen kan man vinna om man skriver att man vill ha den i en kommentar till det här inlägget :)

(Man får inte skriva exakt samma sak i flera kommentarer, då blir jag avstängd hihi)



Och ni som även lägger till mig på bloggkoll har 10 gånger så stor chans att vinna designer av mig ;)

Lindas design

Här är Lindas (skydiver.blogg.se, gå in och kolla hur den ser ut på hennes blogg) design, den är nästan precis som den gråa jag visade längre ner men jag har ändrat den här efter hennes önskemål :)
Visst blev den fin?




Jennifers design

Jag har gjort en design till Jennifer, hon har massa hundar och ville ha bilder på dom på bloggen, jättesöta :)
Se hela designen på hennes blogg http://trollartollaren.blogg.se/ :)


Vilken frisyr?

Jag vet aldrig hur jag ska göra med min lugg, hittade 3 bilder där jag har luggen i olika längd och på olika sätt, snälla hjälp mig och säg vad som är finast på mig! :)




Bläckfisk Denise

Kommer ni ihåg lilla sjöjungfrun Ariel? Fanns det inte nån tjej där som var elak som hade typ bläckfiskar i håret?
Hehe anyway, jag tycker jag ser ut som nåt sånt på den här bilden ;)

Foto: Malin Carlsson


Väldigt osmickrande vinkel egentligen, den bara ber om att få se nån dubbelhaka eller annat liknande men den blev ganska okej ändå :)

Jobbtröjan

Fler som jobbar på Ica i sommar kanske? :)


Robins hår

Min heta killes coola frisyr ;) Han är galen och har aldrig normala frillor, men det är kul :)


Hot

Det blir mycket bilder på bikinisar känner jag men det finns så himla mycket snyggt och jag behöver verkligen en ny så därför sitter jag och kollar efter det hela tiden, och nu har jag hittat en till sjukt läcker som jag måste visa :)
Kanske lite too much om man själv skulle ha den på stranden men jag tycker den är riktigt het på bild i alla fall :)


Världens vackraste bikini & kropp

Jag verkligen älskar den här bikinin och har suktat efter den i 2 år. Den är från Beach Bunny men tyvärr från 2006 års kollektion så jag tror inte den går att få tag på längre vilket är väldigt synd, jag förstår inte varför jag inte köpte den när jag kunde? Jag måste i alla fall köpa nån ny bikini för den enda jag har är en vit billabong som blir genomskinlig direkt, inte så kul.

Vad tycker ni om denna söta lilla bikini? :)


Lika som bär?

Haha jag tycker att jag är lik crazy frog grodan på den här bilden :P


Oh no fel bunny

Gjorde ett test för att se vilken av Hef's flickvänner man är mest lik, alltså Kendra, Holly eller Bridget och såklart blev jag det tråkigaste :P Gör testet här ni med och skriv vem ni blev :)



Jag blev Bridget.

Kan ni gissa?


Skumma rykten

Fick höra av en tjej att hon läst på FRIDAs hemsida att jag betalar nån kille 1000 kr för att göra design åt mig, tänkte kolla om nån mer läst det eller kanske har någon länk så jag kan spana in ryktet själv?
Såklart stämmer det inte men det förstår ni säkert själva.

Båt bilder

Lite bilder från våran lilla båt tripp igår. (hehe säger man båt tripp?)


Robin satt på golvet så jag kunde sola benen :)


Sen somnade han på golvet, såg inte så skönt ut :P


Jag fick låna hans solbrillor för jag brände mig runt ögonen, inte så snyggt :P
Och notera vart han blick är ;P

Bild från helgen

I brist på annat att göra så lägger jag in en bild på mig från igår, oftast är det jag som fotar Robin hela tiden för jag tycker att det är så kul att ta massa bilder, så det är mest han som syns i bloggen men han tog i alla fall några kort på mig igår så här är ett, solen gav ett fint ljus tycker jag :)


Bilder från havet

Idag åkte vi ring efter båten och fan vad det guppade, men det var kul :) Fast sen åkte jag med i båten istället så åkte Robin ring själv så då passade jag på att fota han lite, tog en fin bild på honom på några klippor vi stannade och solade på också.





Och jag brände mig som fan, så vi fick åka och köpa aloe vera som jag smörjer in mig med hela tiden. Och Robin brände skallen mellan ränderna ;)
Såklart fick jag fula märken efter bikinin också.


Märtas design

Märtas design, se hela på stiiletto.blogg.se :)


Design till Rebecca

Rebbecas design, spana in hela på hennes blogg blekblondinsdagbok.blogg.se.


Carolinas design

Här är en design jag gjorde åt söta Carolina, kolla in hela på hennes blogg.


Susans design

Designen jag gjorde till Susan, ska leta upp hennes blogg igen så jag kan länka :)


Help please

Om ni vill ha en ny bloggdesign som ni får bestämma helt själva så kan ni skriva ett inlägg med texten "Denise bloggar numera på http://thebunny.blogg.se" eller något liknande, och skriva en kommentar till det här inlägget.
Så väljer jag ut ganska många sen (beeroende på hur många som är med) och gör designer till dom efter deras önskemål :)


Designutlottning

Eftersom allt har blivit galet nu måste jag tyvärr börja om utlottningen av denna design.
Skriv "Jag vill ha" i en kommentar om du vill ha den :)

Såklart får du skriva vilken text du vill :)


fet?

Den här bilden kom upp när jag sökte på "Lindsey Lohan fat" på google.

H u r  s j u k t  ä r  i n t e  d e t ?


Varför ska man vara så jävla smal?

Tycker ni att det är snyggt att  vara så där sjukt smal?

Jag har börjat inse att det inte är snyggt att sträva efter att bara bli smalare och smalare, man ska sluta när man är lagom. Inte för att jag håller på och går ner i vikt, men kändisarna ser ju förjävliga ut när dom är så smala!

Hur snygg ä Victoria här liksom? Inte mycket skulle jag tro!



Jessica Alba är väldigt perfekt, men skulle hon gå ner minsta lilla kg till skulle jag inte tycka att hon var het längre.

vilken tårta?

Jag är så jävla sugen på tårta, det är helt sjukt vad sugen jag är! Plus att man kan göra dom så himla fina :)

Vilken är finast? :)


Elle McPherson

Man kan verkligen inte se att snygga Elle McPherson är 44 år gammal! Höll på att tappa hakan när jag läste det :P


fint

Jag älskar detaljer, i allt. Spelar ingen roll om det är en enda röd blomma i ett för förövrigt ganska svartvitt hem, eller Nicole Richies röda skor. Andra färger är också fina att bryta av med men rött är något speciellt.


what

Citroner och andra citrusfrukter är ju bra mot urinvägsinfektion, precis som tranbär. Och citroner drar även ihop magsäcken lite så man blir en liten aning smalare, vilket är bra. Men att dricka massa sura saker är ju verkligen inte om man vill undvika magkatarr, så var är bäst? Att dricka det för att undvika urinvägsinfektion men att få magkatarr eller att sitta med urinvägsinfektion men ingen magkatarr? Jag blir alldeles förvirrad.


sex

Har ni sett filmen? Inte jag, så jag nöjde mig med att kolla på serien igårkväll.
Hehe absolut skönaste; "Häxan i Hans & Greta är underskattad, här har hon byggt ett jättefint hus av pepparkakor så kommer två brats och börjar äta av det, inte konstigt att man blir arg."


tisdag

Godmorgon, sovit gott? Jag har knappt kunnat sova för jag hade så ont i magen i natt, men nu känns det lite bättre.
Kan inte sjukanmäla mig idag också så jag tänkte försöka äta lite frukost och ta en ipren så jag orkar jobba och tjäna pengar :)
Och det luktar illa i vårat sovrum så vi har flyttat ut sängen till vardagsrummet, det var lite jobbigt i natt för jag brukar alltid kunna lägga mig på soffan och kolla på TV när jag har ont i magen på nätterna men nu låg Robin precis brevid så jag kunde knappt ha nåt ljud på, det var trålkigt :(

31 juli

Jag vet att det står att alla mina inlägg är postade idag och det är dom också, inte egentligen men min förra blogg blev avstängd så jag återskapar nästan allting i min nya för jag tycker det är kul att ha kvar :)

Tänkte bara göra ett litet inhopp här i min återskapning :)

kändisstad ;)

Norrtälje är en riktig liten kändis stad, jag har träffat på Jan-Emanuel från Robinson, Mikael Nyqvist, Kristian Look och Carina Berg, Hon chefen i Beck filmerna (vet inte vad hon heter), Plexus, Robert Aschberg osv :P Okej det här lät som ett skryt inlägg på nåt vis men jag tycker bara det är mysigt att lite kändisar hittar till lilla Norrtan :)

mobiljävel

Godmorgon, allt bra idag? Jag är så jävla irriterad för jag har tappat bort min mobil. Och jag lyckas jämt göra det, mina mobilen försvinner alltid! Och jag orkar inte köpa någon ny nu för jag vill ha min lilla rosa. Jävla mobiljävel, jag har letat massor igår och imorse, hade den senast i förrgår i bilen, och där låg den inte heller kollade jag imorse. Jag måste ha tappat den ute isåfall, och batteriet har såklart dött så inte kan man ringa till fanskapet heller.
Aja, om någon ser en lite mobil på vift så kanske det är min, iaf om den finns i Norrtälje :)

image365


tips

Världens bästa silvershampo heter White Ice, så glöm Matrix so silver ;) Försökte hitta en bild men det verkar inte finnas. Paul Mitchells kommer antagligen på en andraplats men lägg White Ice blonde bombshell på minnet :)
För andra som inte vill använda silvershampo så är Paul Mitchells superstrong serie den bästa som finns, jag använder den varje dag.

image366

ja

Vissa skriver och undrar om jag gör hårförlängning, och istället för att svara samma sak till alla så skriver jag det här :)
Jag kan göra hårförlängningar på dom som vill ha men det gör jag inte för halva priset som alla andra behandlingar, och priset är ca 1000kr per rad man sätter i. Och jag limmat fast slingor.
Så nu vet ni sötnosar :)

image367

ed hardy

Ed Hardy har så jävla snygga kläder, jag älskar deras hood med loggan på ryggen, plus att dom har mycket snygga reklam annonser.

image369

image368

nails

Jag saknar mina gelé naglar så sjukt mycket, men man kommer ju bara ihåg hur bra det kändes när dom var nygjorda, man tänker inte på hur jobbigt det var när det växte ut efter någon vecka redan och när det började lossna i kanterna. Jag måste påminna mig själv om det varje dag ;P

image370

devil

Jag gjorde om en bild på mig i photoshop en liten aning bara, och jag måste säga att jag blev ganska lik någon :P

image371

image372

tv

Jag blir galen av att inte ha TV snart, nu börjar det verkligen kännas. I förrgår sa Robin "Kom och kolla nu då så väljer vi vilka kanaler vi ska ha så beställer vi det ikväll", men inte fan blev det någon beställning gjord även fast vi bestämde kanaler! Ikväll ska jag beställa, så hoppas jag att det inte tar allt för lång tid innan man får hem det & får det installerat.

Jag saknar många TV program men dom jag längtar efter mest är;

♥ Gossip girl
♥ Top model
♥ Vänner (ja jag kan kolla på dvd filmerna men det är ändå roligare att kolla på TV)
♥ Joey (går det fortfarande?)
♥ Simpsons!

fuck you

Jag känner mig väldigt duktig för i natt gjorde jag framsteg med min fobi. Som vanligt så vaknade jag någongång i natt och fick för mig att jag mådde illa, trodde att Robin var vaken och att han också mådde illa, såklart, varför skulle han annanrs vara vaken? I själva verket var han inte vaken utan det var han bara i mina tankar. Jag låg och försökte somna men kunde bara tänka på hur konstigt det kändes i min hals och att jag nog mådde illa, och precis när jag skulle gå upp och kolla på Vänner så tänkte jag "Vafan Denise jag orkar inte, sov nu!" och så tänkte jag bort alla tankar och ett tu tre så vaknade jag när klockan ringde och insåg att jag vann i natt ;)
Moahaha fuck you spyfobi!

to do

För att försöka hålla mina dags-måsten så skriver jag en liten to do list.

♥ Sminka mig & fixa håret.
♥ Kolla efter något rött att ha på mig när jag ska vara eld :)
Betala telefonräkning & interneträkningen.
♥ Handla frukost & lunch
♥ Äta frukost & lunch ;)

tröjor

Hitta lite fina tröjor på nelly.com som jag funderar på att beställa. Den första är jättefin till solbrända axlar, den andra var bara cool och den tredje och också häftig, men där gillade jag dom rosa jeansen mest ;D

image374image375
image376

guess

Kan ni lista ut vilka kändisar dom här ögonfransarna tillhör?

image377


foto

På tisdag nästa vecka ska Malin fota dom fyra elementen och då ska jag vara eld. Det ska bli jättekul, det var ett tag sen jag blev fotad nu. Kommer det bara bli i studion eller ska vi vara ute också Malin? :) Hur som helst så kommer bilderna bli jättefina, det känner jag på mig. Och jag ska även sminka dom som ska vara dom andra elementen, det ska också bli roligt. Då får jag vistas i studion med min käraste lilla Katia igen som på gamla goda tiden ;D

tailsweep?

Jag förstår mig fortfarande inte på Tailsweep, väljer företagen ut vilka bloggar dom vill ha sina annonser på?
Någon snäll själ som kan förklara för mig?  ♥

fransar

Hur brukar ni använda lösögonfransar? Jag tycker det är så himla fint att ha på underfransarna också men har aldrig testat det på mig själv, är det svårt? Har ni tips på bra lösfransar? :)




lista

SENASTE GÅNGEN:
Du rökte: röker inte
Du snusade: testade en gång när jag var 15
Du färgade håret: igår
Du grät: några dagar sen
Du tränade: nån månad sen? två?
Du solade solarium: några månader sen
Du skällde på någon: i helgen
Du var utomlands: januari
Du duschade: haha för länge sen
Du köpte nya kläder: idag :)
Du åkte buss: till nacka på fotomässa för 4 månader sen tror jag
Du åkte taxi: nån månad sen
Du åkte tåg:  nån månad sen
Du smsade någon: några dar sen, innan min mobil försvann
Du ringde någon: idag
Du campade med någon: har aldrig gjort det vad jag vet


JUST NU:
Låt:
Nån på radion
Humör: Ganska trött men ändå ganska pigg
Klädsel: fornarina jeans, vit t-shirt från H&M
Smink: Fint smink har jag :) orkar inte säga allt, men det vanliga.
Frisyr: knut på skallen :)
Plats: Salongen
Väder: jättekonstigt med regn & sol.


teckning

Jag har gjort ett litet självporträtt från när jag var liten, vad tycker ni? Jag tycker det blev ganska fint :)
Ni har ju inget att jämföra med men det är ganska likt.


nice

Så här ser karln min ut i skallen för tillfället, nice ;)
Det är såklart jag som har varit framme med rakapparaten och lite färg och trixat lite, på hans begäran.
Den ser lite kladdig ut på bilden för att det fastnar färg på huden. Det är bättre nu när det har tvättats ur :)


tråkigt

Fan vad tråkigt det är när killen jobbar över och man inte kommer hem på nåt annat sätt än med honom. och inte har jag något att blogga om heller. Fan vad synd det är om mig nu.


mobil

Min älskade mobil är återfunnen efter två dagars äventyr. Våran granne hade hittat den vid våran postlåda, och i förrgår när den försvann så hade Robin den i sin ficka när han kollade posten så det var han som tappade den då. Tack snälla granne som tog hand om den åt mig :)

Lee




pic

En bild från en liten fotografering :)
Fin va? ♥


?

Vet någon var man köpa lite mer extrema lösögonfransar? Typ fjädrar eller jättelånga fransar?

  

Kate

Jag önskar att jag hade ena olika färg på mina ögon, á la Kate Bosworth, det är så himla fint och unikt. Men jag hade velat ha ena brunt och andra grönt, vad hade ni valt?


sexy

Haha jag hade passat bra som nån het brud i en serietidning ;P


back

Nu har jag varit på Roslagsskolan och sminkat och fixat håret på dom som skulle gå modevisning, dom blev jättefina allihopa :)
Och snart ska jag ner på stan och kolla efter lösögonfransar och nåt typ skimmer till ben osv, nåt tips? ♥

tips

Den här inpackningen använder jag och den är toppen, den bästa jag provat.
Kommer från Paul Mitchell och heter Super strong treatment, kostar ca 200kr för 100 ml.


twiggy

Hur jävla cool var inte Twiggy på sin tid? Älskar henne stil hon hade :D


njaa

Haha att dom kallar detta för baddräkt är väl en aning överdrivet, känns snarare som
nåt man tar på sig i sängkammaren ;P


liten rumpa

Jag vill ha en sån där söt liten rund rumpa, tycker det är så himla gulligt. Men killar säger att dom gillar lite större rumpor så jag får väl vara glad för det jag har :P Men i mitt nästa liv vill jag ha en minirumpa.


sun

Åh vad härligt det är när solen skiner och det är så här varmt ute! Visst blir man alldeles glad :D Då kan man göra massa sommargrejer. Hoppas det håller i sig hela helgen, då ska jag försöka få med Robin ut på picknick :)


streetdance

Vad hände tjejer? Vi skulle ju börja dansa streetdance! Kom igen nu jag vill fortfarande :)

vilken?

♥ Jag gjorde en bild svartvit, vad är snyggast? ♥



Internet

Har inte kunnat sitta vid datorn på flera dagar för mitt Internet håller på och krånglar, nån mer som har problem med sitt mobila bredband? Blir galen! Men just nu funkar det i alla fall.
Vad har ni gjort i helgen då? Jag har shoppat lite, hittade ganska långa ögonfransar i Täby centrum i någon affär på översta våningen. Men jag hittade ingen röd tubtop att ha på mig imorgon när vi ska fota, måste ner på stan idga och kolla mer. Har inga kunder idag men igår klippte jag 3 st :)
Orkar verkligen inte skriva mer nu, är supertrött. Ha det så bra ♥

tisdag

Idag har det känts som att jag går i skolan. Jag har varit med Katia nästan hela dan och vi har åkt runt i bilen som vanligt, och såklart ätit på donken :) Och så har jag fotats som eld, det gick bra fast det var lite svårt att se wild & crazy ut ;P Men jag lyckades iaf se galen ut!
Jag kommer blogga som vanligt från och med 1 april, så kika in då om ni vill så är bloggen betydligt roligare än så här.
P u s s   p å   e r .

fint

Så här kommer jag se ut hela sommaren i princip för jag älskar stilen! :)

image143

?

Vad ska ni hitta på idag allihopa? Ingen verkar veta nånting :P Jag ska nog i alla fall grilla och ha det lite mysigt.
Igår var jag på jobbibtervju typ också, eller jag hade nog egentligen redan fått jobbet men jag var där och pratade vidare om det och det gick jättebra, börjar på torsdag nästa vecka och ska lära mig lite. Men det är ju bara extra för jag sviker inte Salongen :)

Förresten, vet någon en reggae låt där dom sjunger "I said no I don't want you to go no no no"? Hehe den är så jävla skön men jag har ingen aning om vad den heter eller vem som sjunger?!

nice

Sitter och lyssnar på Notch - Nuttin no go so hela tiden nu, den är så jävla härlig :D Ladda ner den gott folk och låtsas att det är sommar ;P

image139

jamaica

Vi håller på och planerar en resa till slutet av sommaren och det blir nog Jamaica. Bara sola & bada och lyssna på reggae hela kvällarna och dagarna ;)
image138

flower

Idag ska jag åka och köpa blommor hade jag tänkt, för jag ska fixa lite fina rabatter på våran lilla tomt. Jag ska ha massa rosa blommor :)
Och sen ska vi åka till Anders & Johanna för hon fyllde år i fredags, grattis i efterskott :)

image137

fruit

image129


image130


image131


image132


image133


image134


image135


image136

smoothies

Det blir jättegott om man blandar minimjölk och mini yoghurt med olika frysta bär, jag brukar ta hallon eller blåbär, och så mixar man ihop det :)

Eller så kan man bara ta glass med nån god smak och blanda med mjölk, jag gjorde precis en shake på vaniljglass, nyponsorbet och mjölk, och det blev jättegott  :)

image127








image128


Nicole Richie dricker en coffee shake i en snygg outfit.

Nazty

Idag var vi på InterSport och kollade efter skor till Jennie-Lee men dom hade inga roliga. Så då hittade vi en tröja till Robin istället;

image126

T-shirt;   Wax, 399kr
Hood;    DC, 1000kr

fake

Jag håller på och vänjer mig vid tanken på en tatuering och försöker känna efter om det känns bra, så därför har jag ritat typ en sån jag vill ha och låtsas att det är en riktig ;P Men jag vet inte om jag vill ha ett kors eller nåt annat, och så ser det nog bättre ut om smycket hänger ner mer på sidan av foten men då kanske det blir svårt med skor för man vill ju att hela ska synas om man har ballerina skor :)

image123

Och så är det vårat fina köksgolv i bakgrunden :)

sött

Så här äter jag mina jordgubbar i sommar, visst blir man glad av att se dom? :D
Och det är hur lätt som helst att göra, man bara skär bort det gröna med ett jack från varje håll så blir dom så här fina :)

image118

lör

Solen skiner och jag är morgonpigg som vanligt, var uppe redan kl 6 för jag kunde inte sova och nu ska jag snart iväg och jobba i en timma på Salongen för jag har bara en färgning, sen ska jag hitta på nåt kul i det fina vädret :) Tatuera mig kanske? ;)

Igårkväll sa Robin att han kunde göra det om jag ville för han hade alla grejer hemma men då vågade jag inte, men ikväll kanske jag är modigare ;P Det blir nog på foten isåfall á la Nicole Richie.


vill

Förut var jag lite sugen på att göra en liknande tatuering som Nicole Richie har runt fotvristen, men sen tänkte jag inte på det på några månader och nu vill jag ha en sån igen. Men det känns ju lite tråkigt att ha nästan likadan som hon, eller vad säger ni? Den är ju så jävla fin och det skulle vara jättefint i sommar :)

image117

stålmannen

Det blev en väldans stor bild men vem kan få nog av stålmannen? :P
Visst ser hans hud ut lite som silver/stål? ;)


image116

sol

Jag älskar att solen skiner varje dag nu för då kan jag använda mina gigantiska solbrillor :D Det måste vara världens mest praktiska påhitt för man behöver inte sminka sig och ingen märker något ;D

image114

tips

Jag måste tipsa er om en jättehärlig hårvårdsserie, det är Alternas Hemp serie och den ser ut så här;

image112image113

sjukt

Jag har hittat en så jävla sjuk community där alla anorektiker samlas och pratar om "dieter" och ger varandra tips.
Här är ett exempel på en diet som en tjej tipsar om;

"såhär gick jag ner 5 kilo på två veckor:
morgon: te + linfrön
lunch: te / kaffe
middag: te / kaffe
så ska varje dag se ut förutom att var tredje dag ska du ta en smörgås så kroppen inte ställer in sig på svällt, då förbränner den ner..
ni kommer att märka att ni går ner mer av att äta en smörgås var tredje dag.
tugga tuggumi om ni blir sugna-. lycka till =)

starving never has an end, when ana's my best friend. "


Och detta är en tävling som ska startas;

"Hej allihopa!
Ska vi ha en liten tävling om vem som kan gå ner mest på typ 2 veckor from. imorrn?"


Och det här som kommer nu klarar jag knappt av att läsa själv för det är så jävla vidrigt men det var så sjukt så jag måste lägga upp det;

"Jag har ett problem som jag har haft sen jag började med det här (sex år sedan). Jag är verkligen urdålig på att spy. De första åren kunde jag inte alls, men jag lärde mig efter ett par års idogt försökande. Har någon några bra tips på hur jag ska lyckas? Jag får krärkreflexer, men får liksom inte upp något..."

Svar;

"Jag har också haft jättesvårt att spy, men det går lättare och lättare... Jag brukar försöka dricka mycket under tiden som jag äter och verkligen tugga maten. Då blandas det bättre i magen antar jag och blir mkt lättare att få upp... Sen dricker jag en del vatten kanske en tio minuter innan jag spyr, annars kommer bara vattnet upp om man gör det direkt innan.
Och jag ger mig verkligen inte heller, håller kvar fingrarna tills det kommer upp, oavsett hur lång tid det tar. Liksom "kittlar" i halsen, så långt ner handen räcker.
Det som funkar bäst för mig är egentligen att stå i duschen. Jag vet inte vad det är som gör det, men det är något med det varma vattnet mot ryggen =S "

tattoo

Här ser man sju av älsklingens tolv tatueringar, och nu pratar han om att fylla hela armen så får se om det blir så då :P


image111

tattoo

Här får ni se en bild där karln min tatuerar sig själv på knät, själv har jag fått en prick tatuerad på armen för att få känns hur det känns men den syns inte längre vilket är lite synd för jag var väldans stolt över min lilla prick medan man fortfarande såg den ska ni veta ;P På tatueringen han gör där fick faktiskt jag göra lite också så jag har tatuerat honom :)


image110

skoj

Jag lekte med en bild och gjorde så det ser ut som jag har en tatuering över hela armen, lite skoj :)

image109

star

Imorse när jag stog och sminkade mig så lyssnade jag på morgonpasset i P3 med Martina Thun och när jag står och tar på mascara så börjar hon prata om mig, haha det var lite kul ;P

Och idag köpte jag ett par Fornarina jeans på halva priset, perfekt :) Och ett par träningbyxor på H&M så imorgonbitti ska jag träna :)

Har precis kommit från konstnären nu och väntar på att klockan ska bli 5 så jag kan åka hem, fick en drop in kund nyss också och det gick bra :)

konst eller porr?

Jag undrar vad ni tycker om den här bilden, är det konst eller porr?

image104

vill ha

Jag har hittat en rosa mysdress som jag verkligen vill ha, den är lite snyggare än vanliga :)

image102



Men först och främst ska jag gå ner till Zobra för dom har 50-70% på allt, och jag har spanat in ett par snygga Fornarina jeans där så dom följer förhoppningsvis med mig hem :)

tips

När man duschar så ska man avsluta med att duscha kallt en liten stund, det gör så att blodcirkulationen ökar och då minskar celluliter och hyn får en bättre färg :) Samma sak med ett kallt dopp på sommaren.

naglar

Det är ju en del som läser min blogg i alla fall och någon av er kanske jobbar med naglar? :P Jag vill så gärna ha fina naglar igen, och jag orkar inte vänta tills jag ska gå nagelkursen, det är så jävla fint med fräscha långa naglar :D

image100

fler läsare

Ett litet tips på hur ni kan få fler läsare är att registrera sig på till exempel bloggtoppen.se och så kan ni pinga era nya inlägg på bland annat bloggping.com & nybloggat.se. Det finns massor av såna sidor men jag brukar bara pinga på dom två.

micke

Igår var vi alltså och hämtade Eva, Micke & My på Arlanda och körde dom till Hallunda, vi stannade och åt och hade det trevligt och så åkte vi och kollade på en bil, när Micke hade bestämt sig för att köpa den åkte vi och tog ut pengar och vem ser vi då om inte självaste Mikael Persbrandt och hans tjej, det var lite kul och han såg precis ut som han gör på tv :)

image99

tidigt

Idag blev det en riktigt tidig morgon, vi ska snart åka och hämta dom. Har ni sett vilket fint väder det är ute? Om det är så här redan så lär det bli underbart på dagen :) Jag ska ha ett par riktigt söta vårskor på mig!

lachapelle

Han är riktigt begåvad, jag verkligen älskar hans bilder!



image98



God natt!

min bebis

Jag har kommit fram till att när jag får barn, om det blir en flicka, så ska hon heta Mercedes. Åh vad gulligt med en lite Mercedes springandes omkring här hemma med rosa kläder!

Idag har vi kollat på massa hus också, hittade inget intressant men det är alltid nåt att vi kollar i alla fall :)

bored

Jag har verkligen ingenting att göra, därför lägger jag upp massa meningslösa bilder här på bloggen för att fördriva min tid lite. Robin har somnat på soffan och Nova (katten) ligger och sover i sängen, så jag får i alla fall ha datorn för mig själv. Men jag ska nog ta och gå och lägga mig tropr jag, så jag orkar upp imorgon när thaiarna kommer hem :)

cute

Jag måste visa er mitt fina bankkort som jag beställde från Internet banken, med en bild på mig på :) Det var jättelätt och kostade bara 100 kr!



image97

babydoll

Jag hittade en bild på mig där jag verkligen ser ut som en docka, vet inte om det är bra eller dåligt :P

image96

tattoo

Robin tatuerade sig på Cypern när vi var där, stackarn vad ont det måste ha gjort! Han gjorde en drake på sidan av magen, och tatueraren såg lite småläskig ut :P



image93



Så här blev det sen, man ser kanske inte så bra men den sitter där i alla fall :P

image95

thailand

Imorgonbitti ska vi hämta Eva, Micke & My på Arlanda, dom kommer hem efter 6 månader i Thailand. Det ska bli jättekul att träffa dom igen och kolla på allt fint dom har köpt! Vi var och hälsade på efter nyår och då red vi bland annat elefant, det var skitläskigt :P


image92

Fina

image91



Jag måste ju visa upp mina foto-vänner :) Detta är Louise, Katia, Jag & Malin, visst är vi söta ;)

mysdress

Jag är ute efter en rosa mysdress som jag kan träna i, någon som vet jag kan hitta en sån? :)

helgen

Igårkväll ringde Anders och frågade om vi kunde köra in han, Johanna och Jocke till Norrtälje för dom skulle gå ut så vi åkte och hämtade dom och hade en trevligt bilfärd till Norrtälje, vi var lite tidiga så vi stog och vänta i en halvtimma och sen gick ju inte riktigt allt som planerat, eller hur Johanna ;) Så vi fick oss en trevlig bilfärd hem igen med Anders, Johanna och Jocke i bilen då också :)

Idag har jag varit hos en konstnär och fått lite privatlektioner, det var kul :)
Och nu har jag precis duschat och väntar på att håret ska torka för jag hittar inte min fön?! Och sen var tanken att jag skulle åka till Andreas och grilla med dom men det verkar inte bli så, så får se vad jag hittar på istället :)

Ha en trevlig kväll :)

kalender

Om ni vill ha en fin kalender som jag har på min blogg så är det bara att klistra in den här koden där ni vill ha den bland era kodmallar.

<div id="calendar">
<tag:calendar width="150" />
</div>

blondin

Jag känner lite blondin nostalgi så jag måste lägga upp en blondin bild på mig igen.

image90

Klassen ass haha

Innan jag slutade på media så fick vi fylla i "klassens älskling" där man har massa saker att välja bland så skriver man någon i klassen som man tycker ska "bli" det, sen slutade jag på media och visste inget om det där tills idag när jag fick reda på att jag blev klassens rumpa! Haha nice, vilka fan ligger bakom det?! :P

Mamii

Grattis på födelsedagen mamma!
Hoppas du får en jättebra dag :)

image89

hon fyller år 17 april.


Ashlee

Hon har en riktigt fin hårfärg nu, så jäkla mycket finare än hennes blonda :) Jag önskar att jag kunde passa i sån färg.

image85  image87

bikini

Nu har jag hittat massa fina bikinis(ar?) :P Och jag bara måste dela med mig för dom är så jävla underbara!




Vilken gillar ni mest? Jag älskar alla men om jag måste välja ut några så blir det nog nr 2, 3, 5, 6 & 10 :)
Dom kommer från Beach Bunny förutom den sista som är från Victoria's secret.

plastikoperationer

Shit vad kändisarna operar sig, jag vill också! Fast inte lika mycket som dom men jag skulle vilja göra näsan lite mindre och läpparna lite större, men vem vill inte det? :P Någon som vet vad det skulle kosta?

Det finns före & efter bilder på kändisar som har opererat sig på http://www.celebrityplasticpics.com/.





Igår hälsade vi på Anders & Johanna, gud vad avudsjuk man blir när dom är bruna och har nya snygga kläder på sig. Och lilla Lee var jättesöt, hon har fått några tänder nu och så hade hon rosa nagellack så vi matchade varandra ;) Och om en vecka kommer Eva, Micke & My hem :)

blond

Som ni kanske vet så var jag blond för bara några veckor sen och nu börjar jag få blondpanik igen, men jag måste vara mörkhårig nu annars kommer jag inte ha något hår kvar. Hoppas det går över snart. Det blir så här varje gång, jag borde lära mig :P
Jag måste visa upp en nostalgibild på en blond Denise. Hehe och det skuggar sig under min haka mot väggen, jag har inte skägg ;)
image66

klocka

Jag tänkte berätta för er hur man får en klocka på sin blogg. Först går man in på clocklink.com och klickar på Go to clock gallery, leta reda på en klocka du gillar och klicka sedan på View html tag som står under klockan. Acceptera villkoren och välj sen färg, storlek och tidszon (sweden eller CET: central europe time GMT+01:00). Kopiera den understa koden som står under if the above does not work... och klistra in den där du vill ha den i dina kodmallar :)

mässan

Här är bilderna från mässan, dom två första är en tjej som "förvandlades" typ, från ledsen/"ful" till glad och strålande. Dom demonstrerade löshår.
image53image54


Och så var det en kille som kastade ut produkter till publiken och då fick jag & Jill ett balsam som luktade pepparmint ;)




Engla

På den här sidan http://www.expressen.se/nyheter/engla kan man tända ett ljus för Engla som är försvunnen. Jag har gjort det och det tycker jag att ni också ska göra.

Usch nu hörde jag precis att 42-åringen har erkänt att han dödat henne och visat var han grävt ner kroppen. Fyfan!

hårmässa

Shit vilken jävla dag vi hade igår! Det började med att vi åkte för sent hemifrån så vi fick köra som galningar, sen åkte vi X2000 i 2 timmar och folk pratade om spyor överallt. Men BWO var på tåget så det blev lite roligare i alla fall. Sen när vi kommer fram så är det typ snöstorm och iskallt! Men det var kul på mässan i alla fall. Men när vi kommer till tågstationen igen för hemresa så ser vi att vårat tåg är försenat pga nån olycka så vi fick vänta i nästan 3 timmar, och på tåget sen får vi höra att det var försenat för att det hade skett någon dödsolycka. Vi kom tillbaka till Stockholm 22.20 och jag ringde Robin för han skulle hämta mig i Norrtälje, men tror ni han svarar? Nej, han låg och sov och hade ingen mottagning på sin mobil, så jag ringde och ringde och när jag var 10 min från Norrtälje vaknade han. Så jag fick vänta på honom på Salongen och då är han för trött för att köra så jag fick köra hem i regn, mörker och när jag var hur trött som helst medans han sov.


Det kändes inte som att det var så mycket nytt på mässan, men det är i alla fall inne med matta ytor på hår, inte massa glansspray osv och det tycker jag är kul. Sen ska det vara massa frissiga lockar, inte något hollywood svall med andra ord. Det var ganska mycket undercut på både tjejer och killar, annars var killfrisyrerna samma typ, med lång lugg och kortare nacke men nu var det mer extremt med rakad nacke och extentions i luggen typ.


Jag tänkte lägga upp lite bilder men det verkar inte funka så jag gör det senare eller imorgon.


bild

(Väldigt stor bild men den blir pixlig om jag ändrar storleken, ni får blunda om den är för stor)
image50




Jag är på Salongen som vanligt och har inget bättre för mig än att blogga just nu. Har sovit jättegott men alldeles för lite, var hur trött som helst imorse.
Idag ska jag färga mitt hår och sen ska jag fixa lite fina lockar, men det får bli senare för jag har kund nu på morgonen. Längtar till imorgon när jag ska på hårmässa, då får man förhoppningsvis lite inspiration. Men jag vet inte vad jag ska ha på mig?! Kanske går ner och köper något i eftermiddag :)

tips

Det här är egentligen Jills tips, men jag för det vidare till er ;)
När man målar naglarna så håller det längre om man målar lacket över kanten längst fram på nageln. Och det funkar, vi har testat ;) För då "flagnar" inte färgen bort lika snabbt i topparna.

tips

Jag läste ett jätte bra tips i Cosmopolitan, om man har en gammal bodylotion som känns tråkig (och doftfri) så kan man hälla i några droppar av sin parfym så blir hudkrämen som ny. Jag testade och det blev jättebra, jag älskar min nya lotion som doftar Ralph Lauren!

uppd.

Nu har jag fixat lite med bloggen, och eftersom jag lägger in ganska mycket bilder så gjorde jag en söt liten bild som syns i början på varje inlägg där det finns en bild på mig :) Jag ska fortsätta fixa och trixa lite så får vi se hur bloggen ser ut senare.

Brun

Åh jag måste verkligen åka utomlands och få mig en het solbränna, är det inte underbart att vara brun?
Ska nog gå till badhuset idag och sola lite, det känns ju inte lika härligt men bättre än att sitta här likblek i ansiktet.


Brun  :)  --> image37

Godmorgon

Jag är morgonpigg som vanligt, längtar till sommaren när man kan ta sig en liten joggingtur innan jobbet :) Hade riktigt ont i huvet igår men idag mår jag jättebra! Har en kund i eftermiddag, har haft kund varje dag den här veckan och imorgon har jag också, det är bra! Och på lördag åker vi ner till Skövde på hårmässa, det blir kul. Ska ta med kameran också och försöka få lite fina bilder :)

Nya hårfärgen

Sitter på Salongen nu och har inget att göra, har en kund idag och en imorgon och en på torsdag. Ni får komma till mig så att jag blir färdigutbildad nångång :) Åh vad jag längtar tills jag ska gå nagelkursen, tänk att kunna lägga gelé på sina egna naglar helt gratis, och då får man dom ju precis som man vill ha det.

Nu ska jag fixa håret osv, hörs senare :) Och visst är min nya frisyr fin?

image35

Black

Imorgon ska jag färga mitt hår svart/mörkbrunt om jag vågar, oj vad het jag kommer bli ;) Men jag har en fråga till er, är blondiner alltid/oftare snyggare än brunetter eller är det bara nåt man har fått för sig?
Är även på jakt efter ett par slitna ljusa jeans, tips välkomnas varmt :)
Om det är så att håret färgas imorgon så kommer jag självklart ta lite bilder och visa er, så kolla imorgon också ;)

Glass

Har ni smakat nya Magnum glassen? Vad heter den? Den där med typ honung eller nåt, mmmm :)
Och så hörde jag rykten om en Magnum med yoghurtsmak, det måste jag testa isåfall, finns ju inget godare än yoghurtglass, speciellt gallerians!
Åh vad glass sugen jag är, ska åka och köpa nåt gott :)

Godmorgon

Vaknade pigg som en lärka klockan halv 7 imorse, mycket skönt. Ska göra rent väggarna och golvet i badrummet idag med trassel så kan jag duscha ikväll :D Fan vad jag har längtat efter det! Tänkte som jag sa igår åka och sola idag och ev. färga håret, men nu blir jag hemma istället så att duschen blir klar. Får ta det imorgon kanske.

Eftersom jag har en sån bra dag idag så fixade jag bloggen lite finare också, tyckte det kunde behövas. Men jag var tvungen att publicera bilden först innan jag kunde använda den men det gör inget :)

Imorgon ska vi till Anders & Johanna tror jag, och gosa med Lee :) Vi var där häromdan och så gick robin och hon efter mig och jagade mig, gud vad hon skrattade hon var så jäkla söt :D Annars blir det nog lugnt i helgen tror jag!


Läste på min kära vän Katias blogg att hon ska söka till polishögskolan och göra högskoleprovet och hela köret! Wow sötnos :D Innan jag slutade så hade nog vi två mest frånvaro och flest IGn i klassen och du är så himla duktig som fixar det ändå :D
Och förresten, varför får jag reda på det på din blogg?! Jag borde veta det ändå men vi träffas ju inte så mycket längre :( Men det blir bättre i sommar :)


Utomlandsbilder.

Åh jag måste åka utomlands, jag & älsklingen pratade om att åka till Jamaica men det känns lite långt? Orkar inte flyga så länge, satt typ och grina varje gång planet skakade lite på väg ner till Thailand :P
Hehe här är en jättesöt bild på Robin från Cypern, han ser nästan ut som en gubbe :P

image12

Och en fin som jag tog på honom i Thailand i ett litet vattenfall :)

image13


Men det blir ingen resa än på ett tag tror jag, så imorgon ska jag pallra mig till badhuset och sola och sen ska jag köpa mig en riktigt stor flaska brun utan sol och åka hem och deppa, kanske ska passa på att färga håret också, vill få en kall typ mörkblond färg som har blivit solblekt, men jag som är vinter klarar såklart inte av en sån färg, fan! :P

Emetofobi kallas det visst

Senaste veckan har min spyfobi varit hemsk, igår natt kunde jag inte sova för jag trodde att jag mådde illa så jag låg på soffan och tyckte synd om mig själv mellan 23-05, sen kunde jag somna i sängen igen och Robin märkte ingenting, det var skönt.
Men inatt var det bättre, vaknade bara en gång och fick för mig att jag skulle spy, men kom på ovanligt snabbt att det bara var varmt i sovrummet, så då kunde jag somna om.
Det är ett under att jag har klarat mig utan toa i 2 månader hemma, tänk om jag hade blivit magsjuk, vad i helvete hade jag gjort då?! Kul att stå ute i snön och spy hela natten?!

Usch har ni sett vad det är för väder ute? Snöstorm! Jag som tänkte ta en promenad och dela ut lite reklam, men jag stannar nog inne och kollar på Vänner. Måste skaffa parabol så jag kan kolla på alla bra serier på TV igen! Har inte kunnat kolla på TV på ett halvår snart.

Om ett tag kommer Anders och ska foga våran dusch, så imorgon kan jag duscha hemma, åh jag kommer stå där hela dan! Och så ska jag ta fram alla fina schampon och balsam, men jag har tappat bort mitt silverschampo?! Gud vad mycket lättare det skulle vara att va mörkhårig, då skulle jag kunna spara ut håret och slippa allt det slitna och allt silverschampo, men det känns som att det här är min sista chans att vara blond på ett par år, så jag måste ta vara på den. Förra veckan fick jag för mig att jag skulle bli svarthårig, men nu vill jag hellre vara lite mellanbrun, vet att jag såg förjävlig ut förra gången jag var det men den här gången kanske blir bättre. Tur att jag bara gjorde svarta slingor och inte allt svart! :)

Svartvit eller färg?

Har gått igenom alla bilder från studion, åh jag måste ta fler! Det är så himla kul. Saknar mina fotovänner!
Gjorde några bilder svartvita, vad tycker ni är finast gott folk?

image8          image7  
image10                 image9

Fucked up

Min andra blogg blev avstängd för att jag tydligen skulle ha spammat den för att hamna på mest aktiva, vilket inte stämmer. Inte för att låta skrytsam, men jag hamnar på mest aktiva listan ändå ;)

Nu iaf är det så att jag vill ha kvar min lilla blogg så jag återskapar allting här, och det innebär att det jag hade för mig i mars kommer hamna på dagens datum, men shit the same, ni som läser min blogg vet det :)

Så here we go.

RSS 2.0